keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Thank You ,Kirsi for the doll-house items ! ,Happy Birthaday to Sari and her DD :)

Ruusunpunakin ihastui nukkekoteihin !

Eihän se kyllä mikään ihme olekaan sillä tyttö peri pienenä mun
Lundbyn jossa oli vielä alkuperäisiä 70-luvun kalusteitakin...
Kävi kuitenkin niin että omien-ja hoitolasten leikit sitten kuluttivat talon niin risaksi että ei sitä enää kannattanut säilyttää ( ehjänä oli vain pohjalevy).
Ollaan ihasteltu Kirsin nukkisjuttuja ja Tampereella Nukkela-kaupassa sitten Ruusunpuna muisti että meillähän on jäljellä toinen pienempi nukkekoti jolla aloitella harrastusta.

Kirsi lähetti ihanan ja runsaan paketin tarvikkeita ohjeineen ja itse kokoamansa runsaan tietopaketin .Kiitos Kirsi-kulta!!


Tälläinen pieni huvila meiltä löytyi,tunnistaakohan kukaan mihin lelusarjaan tämä kuuluu?

Tyttö osti Nukkela-kaupasta jo (tietenkin) vaal.punaista tapettia ja kokeili alakerran saliin tapiseeraamista-hyvin onnistui!
Talo ei ole onnellinen ilman asukkaita joten näin alkuun huvilan vuokrasivat Disney Prinsessat Belle ja Tiana ! :) He toivat mukanaan korillisen harmaita kissanpoikia,kanin,kaksi spanielinpentua ja pienen punaruskean Löytökoira Liisan.Tianan aika on kulunut muutossa ja

kissanpokien hoidossa ettei ole juuri muuta ehtinyt tehdä kuin pikaisesti kokata tytöille,hänhän on ammatiltaan kokki ja omistaa New Orleansin parhaan ravintolan.


Belle on jo kattanut pöydän ja tuonut aterian tarjoiluvaunuilla saliin.

Ruusunpuna maalasi Kirsiltä saamansa puuhelmen ja asetteli näin syntyneeseen maljakkoon pieniä kangaskukkia.Samoin valmiina on jo tikkaat yläkertaan yms..
Talon sisustuksesta tyttö tekee vaalean ja romanttisen,nykyiset muovikalusteet vaihtuvat siis pikkuhiljaa ihan toisenlaisiin.


Kolmen Emännän Ristipistokerhossamme synttäreitä viettivät vuorostaan Sari ja tyttärensä Helmiina. Ja kuinka ollakaan,Sari sai jälleen Dimensions Gold kitin,ihanan keväisen ja värikkään
Paris Market -pakkauksen. Sain tutkia mallia ja ihan totta,siinä oli ainakin miljoona eri lankaa!!
Vaan Sarin taitavissa käsissä tästäkin tulee upea lisä hänen isojen töiden kokoelmaan ! :)Helmiinalle valitsimme Design Worksin Joulukoriste-kitin,jonka kissanpennut ovat juuri kuin Maito ,Marenki ja muut heidän kisunsa.

Pistelyni ovat nyt Erittäin Salaisia,tosin jotain pientä näytettävääkin on tekeillä...

Kiitos jokaisesta kommentista !!!!

Outille kiitos neuvosta,tilaan siis laventelia Pikku Iidan puodista :)

*******************************************************************

Hello again!!

My blogging friend Kirsi introduced my DD to her doll-house hobby and we visited even a doll-house shop at Tampere last week.There were all kind of the furnitures ,dolls,and miniature items for the doll-house.And of course there we doll-houses...

Even the ready made things are perfectly shaped and pretty many people love to craft allkind of things to the doll-house by themselves.To be creative is so fun too!
Kirsi sen to my DD many tiny plastic-bags full of little supplies and insturctions what to create.
DD painted a wooden pearl and made a vase fullof flowers!! :)

We found a little doll-house from her childhood and agreed that it is a good as a start.
The Disney Princesses Tiana and Belle hired the house and are now decorating it .The wallpapers are new ,lets hope that Tianas kittens will nit scratch them.

Sari and her DD from our stitching-club had their Birthdays last week-me and Pirkko bought a Dimensions Gol Kit "Paris Market" to Sari and very cute Kitten Christmas Ornaments kit for her DD.

Here in the northest part of the Europe it is cold and windy,bushes on my garden have turned red...

Thank You for the comments !

With Blessings,
Lumiruusu

13 kommenttia:

 1. hello dear, very lovely doll house..my daughter has one and it is really lots of fun..
  lovely kit and cute ornaments..
  here is sunny and warm..looking nice..
  keep well and have a lovely day xx

  VastaaPoista
 2. Tän blogin nimi oli niin samantyyppinenkin kun munkin, oli pakko kurkata! Kauniiltahan näyttää!

  VastaaPoista
 3. Voihan kääk, teilläkin on tuollainen ihana nukkekoti!
  Ja tuo Dimensions kitti, mahtava synttärilahja! Voin vain kuvitella kuinka työläs...

  Ja juu, ne sun maistelemat oli todellakin ananaskirsikoita ja usko tai älä se puska tuottaa vielläkin satoa. Nyt vaan aika pieniä, koska päivät on lyhyitä ja alkaa olla kylmä. Tomaatit on melkeen kaikki kypsyny jo kasvarissa. Ja ne vadelmat, tuottavat edelleen satoa, siis se syksyinen lajike...

  VastaaPoista
 4. Tuostahan se lähtee, nukkisharrastus urkenemaan! (Muuten: Kumma juttu, miten hoitolapset kuluttavat leluja... Äidillä oli päivähoitolapsia parikymmentä vuotta, ja heidän jäljiltään minun 49 barbien ja 50 Aku Ankka -kirjan kokoelmistani ei ole käytännöllisesti katsoen mitään jäljellä. Hoitolapset olivat useimmiten poikia, ja barbie-nukkejen raajat irrotettiin/katkottiin leikkipyssyiksi yms.)

  Kyllä onkin tosiaan upea tuo yksityiskohtainen, iso pistelymalli! Siinä sitä vierähtää tovi jos toinenkin...
  Jaa, että samplerin aloitus Hassutuksessa? :) Sinä olet sitten rohkeampi kuin minä. Minulta on vielä tämän vuoden hassutuksista niin paljon kesken, että aloittelen ensi vuonna pienempiä vain - luulen. Vaikka kukapa sen tietää, mikä taas tammikuussa iskee...

  VastaaPoista
 5. Oijoi, oikein prinsessojen asunto :) Ihana nukkekoti ja niin kaunis tuo Ruusunpunan tekemä kukkamaljakko!

  VastaaPoista
 6. Yritän taas kerran kommentoida tänne blogiisi, jospa tällä kertaa jo onnistuisinkin. Harmittaa, kun tuo bloggeri on temppuillut näiden kanssa :(.Kivoja nukkisjuttuja täälläkin ja ihanat mallit ovat saaneet ystävänne.
  Edellisen postauksen Marysen malli on niin ihana ja kiva nähdä tuo pisteltynä, kun oma (yksi hassutustöistä!)on vasta alkutekijöissä.

  VastaaPoista
 7. Ihana nukketalo. Meidän pikkuneidillä on noita samanlaisia prinsessoja leikeissään :)
  Löytyy meiltäkin nukkekoti, Soofian, mutta se on sellainen lapsen eka oma nukkekoti..mutta kiva se on.
  Vaikka jostain syystä, kumpikaan tytöistä, ei ole oikein kovin leikkineet nukkekodilla. Sandralla oli Lundby hetken aikaa, kirppikseltä ostettu..ja sitten laitoimme sen itse kirppikselle myyntiin, kun ei sillä leikitty.

  Ja ihana toi Dimensionin pakkaus..ja uskon ja tiedän, värejä on kauuuuuheeeeeaaaaaan paaaaaljooon. Itselläkin aika monta dimensionin pakkausta odottamassa tekijäänsä.

  VastaaPoista
 8. such a cute doll house! =) Belle looks so pretty in her yellow dress :D hheheheh
  Those ornaments by dimensons are adorable!!
  Have a lovely day sweetie! Hugs&smiles to you

  VastaaPoista
 9. Ahaa, nukkekotivillitys on leviämässä... :)
  Meillä ei toistaiseksi ole muita nukkisharrastajia kuin tuo pienimmäinen, mutta hänen puinen talonsa ja siellä asuva seitsenhenkinen Porsimon perhe (Sylvanian Families -hahmoja) ovat kyllä kovassa käytössä. Tälläkin hetkellä kuuluu seikkailujen ääniä. :)
  Ihania nuo synttärilahjat! Montakohan kuukautta menee tuon Dimensions-kitin kanssa?!

  VastaaPoista
 10. aivan ihana nukkekoti teillä työn alla. Tuo olisi myös yksi kiva harrastus, mutta aika loppuu totaalisesti kesken. Koetan elää teidän mukana nukkekodin sisustuksessa :)

  VastaaPoista
 11. Hieno aloitus :) Tapetti näyttää hyvältä ja kiva, että puuhelmi heti löysi paikkansa maljakkona. Muut kuvat eivät aukea, joten en kommentoi niitä asioita, ehkä täällä Lontoossa vaan ei kaikki kuvat aukea :) Ps. Just tulin messuilta hotellille, oli mahtavaa.

  VastaaPoista
 12. Hienot lahjat synttärisankareille!
  Minuun tuo nukkekotiharrastus ei ole onneksi iskenyt...sanon onneksi, koska mihin sitä joutuisi senkin kanssa;)
  Tottakait saat lainata ideaani kehystyttää rp-työ pitsillä, pelkäänpä vaan pahoin etten ole ainut joka on sitä käyttänyt;)

  VastaaPoista
 13. Ne sakset on oikeestaan lilat ja niissä tosiaan on sydän-kahvat. Ne haikarasakset on Ågelista, kuten varmaan arvasitkin, sieltähän sinä toit minulle tuollaiset vaaleanpunainet haikarat kans.

  VastaaPoista