keskiviikko 21. syyskuuta 2011

The Holy Nativity / Three Wise Men stitched by Pirkko ,I did the finishing :)

Hei taas !

Kolmen Emännän Rispistokerhomme Pirkko pistelee itselleen ja perheen seitsemälle ( !!!! ) lapselle iloksi
Cross Stitch Collectionissa julkaistun sarjan Jouluevankeliumin henkilöitä.Mallit ovat kuin lapsia
esittämässä perinteistä Joulukuvaelmaa ja ensimmäinen valmistunut työ on
" Kolmen Idäntietäjää". Langat ovat DMC.n ja kangas 12ct tummansininen aida.

Lupasin Pirkolle viimeistellä työt sarjaksi pinkeepejä,kaikissa on sama yönsininen Tampereen käsityömessuilta ostettu kultatähtinen taustakangas josta unohdin ottaa kuvan...no,sitten seuraavasta ;)


Näiden töiden viimeistely on minusta tosi kivaa-
Ensin ompelin "taivaalle" tähdiksi paljetteja,kapean kultanauhan laitoin reunaan sinisävyisillä nuppineuloilla . Lisää "Itämaista loistokkuutta" tuomaan puna-keltainen hauskasti polveileva
organza ja vielä kullanväristä helminauhaa :)

Seuraava viimeistely-projektini onkin sitten Sarin ( Kukkatarha ) pistelemä-hauskaa kun muut tekevät työn ja minulle jää vain tämä hupailu :D


Voi mikä ihanuus olikaan tämä vuotinen Just CrossStitch - Christmas Ornaments
lehti...tosi vaikea näistä on nimetä suosikkiaan !
Selataanpas hiukan lehteä tarkemmin !?

Aivan ensimmäisellä kuva-aukeamalla = ( Carol of Bells) oli ihastuttava Victoria Samplerin "Peace on Earth", mallissa on "Pieni Täti" talvimaisemassa lyhty kädessä.Työ on viimeistelty muistuttamaan käsilaukkua . Samalla sivulla on myös JBW.n yksivärinen sydäntyö Love and Joy.
Seuraavan eli "O Holy Night"-aukeaman suosikkini oli Blackberry Lane Designes-The Gift jonka pikku karitsa oli niin herkkä . (..miksiköhän tämä kirjasin vaihtui yhtäkkiä..???)

Lumi-sivujen (Let it Snow) malleista löytyy kaksi jotka voisin pistellä eli rekiajelu-työ joka on viimeistely neularullaksi ja hillityn värinen LHN Fresh Fallen Snow

"Blue Christmasin" otsikkon mukaan nämä työt olivat kaikki sinisävyisiä - CherryWood Design Studion " Stars and Angels" ja Fancy Workin O Morningn Star olivat eniten minun tyylinen.

"Joy To the World" eli aukeama lintuaiheisia malleja oli iloisen puna-sävyinen-näistä mun ykkönen oli arvatenkin BBD.n Joy.

Away in a Manger mallien The Prairie Schoolerin torvea soittava pikku enkeli olisi kiva työ pistellä.

Vielä viimeinen aukeama eli White Christmas.
Se sisältää monta kaunotarta joista minun kisassa jaetulle ensimmäisellä sijalle pääsivät CCN.n vaaleanpuna/turkoosi /lime sävyinen Merry Christmas ja Victoria Samplerin orava.
Toisena on kissamalli ja kolmantena mustavalkoinen "Star of Wonder".


Nyt on lehti selattu ja jos Sinulla on tämä jo kotonasi olisi kiva tietää mistä malleista
tykkäsit eniten?
Oliko vanhojen suosikki suunnittelijoiden mallit jälleen yhtä hienoja kuin ennen?
Oliko jotain uutta kiinnostavaa?

Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen!!

Tunnelmallisia syysiltoja-minä nautiskelen ihanista Partyliten kynttilöistä
(inkivääri-kurpitsa tuoksu) ja tietenkin ristipistoista :)

************************************************************

Hello Friends!

My stitching-friend Pirkko is stitching Holy Nativity Designes from Cross Stitch Collection (UK)
for her children.She have seven children!!! :)
I am sure they will like these colorfull patterns.

I finished the first design called "Three Wise Men " for her because she asked if I could doit for her. I like so much to play with ribbons,pins and pearls.

The dark blue aida looks like the skye in the night and I added some golden-coloured sequins(???) as the stars -how are they called in english ??
I found a pretty red/orange ribbon from my stash ,I think it looks with the colours on the Kings garment.

Do you like JCS Christmas Ornament magazine?
I love it!!

What was you favourite desing this year?

With Blessings,
Lumiruusu





18 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin kans siitä oravamallista, aivan suloinen! Sit muhun iski parikin lumiukkomallia, toisen niistä ajattelin tehdä kyllä muuksi kuin joulukoristeeksi, saas nähdä. Lehti on niin täynnä kaikkea, että on todella vaikea päättää mitä niistä tekisin. varmasti sieltä tulee hassutustyö jopa useampikin.

    Ja hieno viimeistely jälleen....!

    VastaaPoista
  2. Oi kun nätti pinkeep. Minä tykkään kovasti seimiaiheista ja itämaan tietäjistä yms.

    Oli kyllä tosi kiva tämänvuotinen(kin) jouluornamenttilehti. Victoria samplerin molemmat mallit, kissa laatikossa, Brittercup designsin kissa, LHNn malli siinä ainakin muutama suosikkini.

    Ne gerberat ovat näytillä 23.9. asti ja sen jälkeen kaupungin asukkaat saavat käydä hakemassa itselleen gerberan. Siellä oli kyllä hiukan väärinymmärrystä sunnuntaina ja jotkut ottivat niitä jo silloin. Siellä kyllä luki, että "ethän koske teokseen ennen 23.9.".

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana joulumalli! Löysin sellaisen aika ison seimiaiheisen mallin, saisinpa sen joskus tehtyä.. Mutta tuollaiset pienemmät suloiset ovat kyllä hyvä vaihtoehto.
    Tuota lehteä minulla ei ole, kiitos kuvauksesta!

    VastaaPoista
  4. very lovely picture and great finishing..i love it..xx

    VastaaPoista
  5. That Nativity set looks so cute! Adorable =)
    Yes, it's that, sequins is right :)
    I haven't bought JCS Christmas issue, I'm thinking about buying halloween book first :p
    Hugs&Smiles

    VastaaPoista
  6. I haven't seen the magazine yet - but it looks like it might be worth getting. The nativity set is lovely. Lovely finish :o) - you do have a way with ribbons and pearls!

    http://firefliescatsinthegarden.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Onpa nätti pinkeep! Ja kaikkea kivaa edellisissäkin postauksissa (kiva nähdä että rasia on käytössä :-) Tuo joulukoristeen viimeistely organzanauhalla on ihan huippu!

    Voi kun olisikin päässyt mukaan rp-viikonloppuun, mutta matka olisi ollut aika hankala järjestää. Odotan toiveikkaasti, että ensi vuonna sellainen järjestetään taas täällä lähempänä.

    VastaaPoista
  8. Kaunis pistely ja kauniisti viimeistelty!

    Kiitos kuvakehuista, kyllä kuva on otettu pääsisäänkäyntimme vierestä.

    Tämän vuoden joululehti oli kyllä tosi ihana ja meillä on monta samaa suosikkia:).Aloitin jo pistelemäänkin ja valmiina on jo JBW:n Love and Joy sekä Good Tidings to you (suunnittelijaa en nyt muista). Seuraavaksi aloitan joko CCN:n Merry Christmas, Victoria Samplerin oravan tai BBD:n Joy -mallin. Nämä ainakin haluaisin pistellä ennen joulua ja loput suosikit voisi ottaa ensi vuoden hassutuksiin.

    VastaaPoista
  9. Voi miten nätisti olet viimeistellyt tietäjät! Minä en osaa ollenkaan noin kekseliäästi käyttää nauhoja...
    Minä jätin joululehden tilaamisen väliin vaikka tosi ihania näyttää olevan nuo mallit. Ajattelin hyödyntää nyt sekä ilmaismalleja että malleja entisistä joulunajan lehdistä.

    VastaaPoista
  10. Oi,ristipistotyöt on niin kauniita! Hyvää syksynjatkoa!

    VastaaPoista
  11. Kaunis työ ja ihanasti viimeistelty! Kuten myös edellisen kirjoituksen joulukoriste!
    Minäkin tilasin tuon joulukoristelehden, kovin montaa sellaista "must"-juttua ei nyt ainakaan ensi lukemalta tullut... Tykkään siitä "Good Tidings"-mallista, "Deer in the Forest"-sukasta, "Joy of the Snowflake"-mallista (jota voisi hyvin käyttää muuten kuin joulukoristeena), lintuaukeamalla oli pari ihan kivaa, ja siitä suloisesta oravasta tietty!
    No, olihan tuossa aika monta kuitenkin... aikaisempien vuosien lehdissäkin on vielä monta ihanaa pistelemättä!
    Tosi kiva näin yhdessä vertailla näitä malleja :)

    VastaaPoista
  12. On se tosi kivaa, että joku tykkää viimeistelläkin :D. Olen koittanut itse asennoitua siihen avoimin mielin ja innokkaasti, mutta usein vain pistely tuntuu hauskemmalta osuudelta...
    Nätisti onkin joulukuvaelma viimeistelty; kerrankin jotain järkevää käyttöä paljeteille! (Minulle on niitä kertynyt erinäisistä askarteluvaihdoista, vaan eipä ole juuri tullut käytettyä. Joskus pitäis... Tähtinä ne tuikkivat kauniisti.)

    Ja tuo kirjasimen vaihto: sehän meni vain vahingossa lihavavoidulle, kuten ehkä itsekin huomasit? Eli tekstikentän ylälaidastahan sen saa poistettua :)

    Ai niin, ja samaa mieltä joululehden houkuttelevuudesta! Minä kanssa ihastuin sekä käsilaukku-malliin, että karitsaiseen :) (Ajattelin kyllä, että jos karitsan pistelen, teen vähän isommassa koossa...)

    VastaaPoista
  13. Ihana ristipistotyö on sinulla viimeisteltävänä!

    JCS-joululehdessä on monta kaunista mallia... Mainitsen nyt kolme ensimmäiseksi mieleeni tullutta suosikkiani eli Christman Cat Tree, mikä on parhaillaan työn alla, Winter Song (s. 69) ja enkeli sivulta 79.

    VastaaPoista
  14. Olemme onnekkaita Pirkon kanssa, että meidän pienessä ristipistoporukassa on yksi erikoistunut viimeistelyyn. Pirkon tietäjistä tuli tosi kaunis pinkeep. Odottelen innolla erästä toistakin viimeistelyäsi. ei mitään paineita, mutta odottelen silti...
    Mulla on odottamassa ainakin 20 erilaista jouluaiheista pientä pistelyä, mutta kekustellaan niistä sitten 10 vuoden kuluttua kun ehdin ensin pistellä ne... No ei sun kaikkea tartte tehdä edes 19 ;)

    VastaaPoista
  15. Wow what a lovely pattern... you did a great job!!
    What a great book is that with all those ornaments... I have never seen it here... need to look a bit more...hihi

    Beautifull flowers!!

    Happy stitching

    VastaaPoista
  16. That ornie is so cute! The sequins (and yep, that's right) make very unique stars.

    VastaaPoista
  17. Juu aivan ihan lehti oli taas kerran! No mun lemppari oli tietenkin CCN:n pastellisävyinen koriste, jonka itse asiassa jo teinkin, on se vaan niin söpö :)

    Good tidings on tulossa myös itselle ja muuten varmaan voisin tehdä lahjaksi vaikkapa lumiukkoja, metsäneläimiä yms. Niin monta kivaa mallia. Se käsilaukkujuttu olisi ihana myös, vähän erilainen.

    VastaaPoista
  18. Voi miten ihanan näköinen koriste! Mulla on yhtenä suosikkina CCN:n Merry Christmas-malli. Näin sen jo yhdessä Amerikkalaisessa blogissa pisteltynä ja viimeisteltynä. Ja kyllä olikin hieno.

    VastaaPoista